Opstaptreden

Opstaptreden voor bestelwagens zijn vaak geen overbodige luxe. Ze helpen je om veel makkelijker in en uit de laadruimte te komen. Toch kan je, als je kiest voor een aangepast model, je trekhaak gewoon behouden. En parkeersensoren vormen ook geen probleem meer voor de opstaptreden van Rhino. Alle opstaptreden zijn tevens TÜV-gekeurd. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

neem contact op

De voordelen van een opstaptrede bij bestelwagens

  • De voornaamste reden om een opstaptrede op een bestelwagen te installeren is uiteraard om makkelijker in en uit de laadruimte te kunnen. Alle opstaptreden van MEXXCON zijn trouwens voorzien van antislipprofielen zodat je niet uitglijdt in natte omstandigheden.
  • De ImpactStepTM beschermt je bumper dankzij absorberende schokdempers, maar ook de andere versies beschermen je carrosserie uitstekend. De opstaptreden van Rhino zijn namelijk oersterk.
Opstaptreden

Connect+

Als je al beschikt over parkeersensoren op je bestelwagen, dan is dit vervelend bij de installatie van opstaptreden. Dankzij de plug-and-playaansluiting Connect+® kunnen de originele parkeersensoren makkelijk en feilloos geïntegreerd worden in je Rhino-opstaptrede. De Connect+® is compatibel met de AccessStepTM, TowStepTM en TowStep DuoTM.

Opstaptreden

AccessStepTM

De Rhino-AccessStepTM maakt het in en uit de laadruimte van je bestelwagen stappen doodeenvoudig. Afhankelijk van de hoogte van je bestelwagen kan je de opstaptrede ook gebruiken om makkelijker bij het dak te kunnen. Op die manier kan je heel eenvoudig bij de imperialen om te laden en lossen. De Rhino-AccessStepTM is uitgerust met een antislipprofiel waardoor je ook in natte omstandigheden veilig in en uit de laadruimte stapt. De basis van de Rhino-opstaptreden voor bestelwagens is een sterk stalen onderframe en op maat gemaakte montagebeugels.

TowStepTM

Wil je een opstaptrede op je bestelwagen installeren, maar heb je ook een trekhaak? Dan heb je een aangepaste trede nodig. De Rhino-TowStepTM heeft een uitneembaar middengedeelte waardoor je toch heel makkelijk een aanhangwagen kan koppelen. Aan weerszijden van de trekhaak blijven de opstaptreden zitten, dus je kan nog steeds eenvoudig in en uit de laadruimte. De TowStepTM laat een draaihoek van 110 graden toe en is leverbaar met Connect+.

Opstaptreden

TowStep DuoTM

De Rhino-TowStep DuoTM is een variant van de gewone TowStep. Deze opstaptrede voor bestelwagens bestaat uit twee delen zonder uitneembaar middengedeelte zoals bij de TowStep. Op die manier kan je makkelijk een aanhangwagen koppelen aan je trekhaak. Deze versie laat ook een draaihoek van 110 graden toe, heeft een antislipprofiel en is gemonteerd op een sterk stalen frame.

ImpactStepTM

De Rhino-ImpactStepTM is een opstaptrede voor bestelwagens met ingebouwde en draaibare schokbrekers. Bij een impact tegen lage snelheden (bijvoorbeeld bij het laden en lossen) voorkom je zo schade aan je bumper. De schokdempers kunnen tot 6 cm absorberen. De ImpactStepTM kan worden uitgerust met een parkeersensorenkit en is voorzien van een antislipprofiel.

Opstaptreden

Kies voor optimaal gebruiksgemak met opstaptreden voor bestelwagens

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en meer informatie te vragen over opstaptreden voor bestelwagens.

terug naar boven