Veiligheidssloten

Er wordt steeds vaker ingebroken in bestelwagens voor diefstal van werkmateriaal.

Zorg voor extra beveiliging door de installatie van een extra veiligheidsslot.

Gatelock is een beveiligingsslot dat op de buitenzijde van de zijdeur en de achterdeur gemonteerd kan worden. Het is ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen en bestendig tegen zagen en boren

neem contact op

Veiligheidssloten

Bij Carbolt kan gekozen worden voor een beveiliging vanuit de laadruimte of via de trekhaak. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

De laadruimtebeveiliging wordt onzichtbaar geplaatst, u heeft dus geen storende sloten en grendels in uw bedrijfswagen. Het bedieningspaneel van dit systeem bevindt zich in de cabine van de auto. In de laadruimte worden alle deuren op dat moment extra sterk vergrendeld door middel van een zeer degelijk haak-oog systeem. Het Carbolt-systeem werkt onafhankelijk van de bestaande sloten in de bus. Dit omdat juist deze sloten niet bestand zijn tegen inbraak. Om de laadruimtebeveiliging weer te ontgrendelen gebruik je de sleutel deze is uniek.

Veiligheidssloten

Het trekhaakslot is verzinkt door elektrolyse en afgewerkt met een poedercoating. Dit slot plaatst u simpelweg op uw trekhaak om uw achterdeuren of achterklep te beschermen tegen inbraak. U bedient het slot met een meegeleverde sleutel.

Veiligheidssloten

Nood aan een professionele inrichting van je bestelwagen?

Neem dan zeker contact op met MEXXCON en vraag vrijblijvend meer informatie.

terug naar boven