Over ons

Snel, op maat en efficiënt

Ons ultieme doel? De ideale inrichting van je camionette of pick-up realiseren om je voertuig veiliger én efficiënter te maken. Zo creëren we voor jou een aangename werkomgeving en kan je je eigen klanten optimaal bedienen. Ook wagens voor privédoeleinden richten we graag voor je in. Dankzij de totaaloplossingen van MEXXCON kan je dus altijd zonder zorgen de baan op met een volledig uitgeruste wagen op maat.

neem contact op

Waarom kies je voor MEXXCON?

Gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting op maat

Bij MEXXCON zijn we gespecialiseerd in een volledige bedrijfswageninrichting op maat. We zijn daarvoor een trouwe partner van het Nederlandse Zevim, producent van componenten voor de inrichting van camionettes en andere bedrijfswagens. Daarnaast zijn we de exclusieve verdeler van Rhino-producten in België. Dankzij een goede bedrijfswageninrichting bespaar je tijd en maximaliseer je efficiëntie. Bovendien verhoogt het de veiligheid doordat je materiaal en andere lading goed opgeborgen zitten.

Meedenken met de klant

Dé ideale standaardinrichting voor camionettes bestaat niet. Daarom bieden we – in tegenstelling tot andere aanbieders – geen standaardinrichtingen aan, maar volledig maatwerk. Het is onze missie om iedere klant met behulp van de modernste en efficiëntste technieken de beste camionette-inrichting aan te bieden. We gaan daarvoor steeds uit van jouw wensen en noden. Door onze ruime ervaring weten we perfect welke opbouw voor de volle 100% op jouw activiteit is afgestemd. We luisteren naar jouw voorkeuren en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarna zoeken we in onderling overleg naar de beste oplossing voor de meest praktische inrichting van je camionette.

Snelle afwerking

Je kan bij MEXXCON vertrouwen op een snelle afwerking van je camionette-inrichting. Als je voertuig bij ons binnenkomt, hebben we al zoveel mogelijk op voorhand gemaakt. Zo hoef je je voertuig maar een beperkte tijd te missen en kan je snel weer aan de slag met een kwalitatieve inrichting op jouw maat.

Over ons
Over ons
Over ons

Ons verhaal

MEXXCON is een jong en dynamisch bedrijf met toch al pakken ervaring. In april 2015 begon Laurens met MEXXCON in bijberoep. Na 6 maanden besliste hij om voltijds zelfstandige te worden. Laurens was 10 jaar autotechnicus, waarna hij nog in loondienst ervaring opbouwde bij een bedrijf actief in de inrichting van bedrijfsvoertuigen. Lieselot staat in voor alle administratie bij MEXXCON. Sinds begin 2021 beschikken we over een ruime werkplaats in Overmere (Berlare).

Onze belangrijkste producten

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Bedrijfswageninrichting

Met behulp van de duurzame Zevim-bedrijfswageninrichting organiseer je heel makkelijk al je materiaal. Alles zit goed opgeborgen en dankzij het modulaire systeem is de inrichting van je camionette volledig op jouw maat, met minimaal ruimteverlies en een maximale gebruiksvriendelijkheid.

Bodemladesystemen

De opbergruimte in je bedrijfswagen is niet eindeloos, maar dankzij vloerladen creëren we toch nog een mooi extraatje. Met vloerladen in je bestelwagen heb je al je materiaal binnen handbereik en benut je het volledige laadvolume optimaal. Bovendien blijft de stabiliteit zo perfect.

Imperialen

Moet je vaak buizen, ladders of andere lange (onhandige) voorwerpen vervoeren? Dan is een imperiaal op je bestelwagen of 4×4 iets voor jou. Je transporteert je materiaal zo heel eenvoudig en veilig op het dak van je wagen. Dakstangen komen ook privé goed van pas.

Laadruimtebekleding

Stevige wandbekleding en een sterke laadvloer zijn absolute must-haves voor iedereen die lading vervoert. Bij een volledige bedrijfswageninrichting met opbergruimte is een duurzame laadruimtebekleding zelfs noodzakelijk voor de stevigheid en stabiliteit van het voertuig.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Wil je een volledige inrichting van je camionette?

Maak je leven makkelijker en ga voluit voor een duurzame bedrijfswageninrichting op maat van MEXXCON.

terug naar boven