Imperialen

Moet je vaak ladders of lange voorwerpen transporteren en is er geen plaats meer in de bagageruimte? Met de imperialen en dakdragers van Rhino vervoer je heel makkelijk en veilig materiaal bovenop je bedrijfswagen. Interesse in de mogelijkheden? Neem snel contact op met de experten van MEXXCON.

Imperialen

AluminiumRack™

Het Rhino-AluminiumRack™ heeft een bijzonder robuuste aluminiumlegering. Dit zorgt ervoor dat deze imperiaal een aanzienlijk draagvermogen kent. Ideaal dus om als vakman grote, zware en omvangrijke lasten te transporteren. Het Rhino-AluminiumRack™  is tevens duurzaam, corrosiebestendig én stijlvol.

SafeStow4®

De Rhino-SafeStow4® is een must-have als je efficiënt, veilig en eenvoudig ladders wil laden en ontladen, zekeren en transporteren. Deze laddervergrendeling is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zodat je 1 ladder, 2 ladders of zelfs extra brede of nokladders probleemloos vervoert.

Imperialen

KammBar®

De dragers van de Rhino-KammBar® hebben een draagvermogen van maar liefst 75 kg. Zware lasten vervoeren gaat dus heel makkelijk met deze robuuste en duurzame dakdrager. De Rhino-KammBar® heeft daarnaast een eigentijds en verfijnd ontwerp, ideaal voor een elegante bedrijfswagen.

Imperialen

DeltaBar®

De Rhino-DeltaBar® is tegenwoordig de meest geliefde daktransportoplossing voor bedrijfswagens in Europa. En dat is niet voor niets. De Rhino-DeltaBar® is geconstrueerd met kwalitatief gelegeerd staal en kan uitgerust worden met 2 tot 5 dragers. Dit maakt het dakdragersysteem immens robuust, betrouwbaar, duurzaam én stijlvol.

Imperialen

Schakel MEXXCON in voor een slimme bedrijfswageninrichting

Samen bekijken we welke imperiaal het beste past bij jouw doelen en stijlvoorkeuren.

terug naar boven