Accessoires

Op zoek naar de finishing touch voor jouw bedrijfs- of bestelwagen? MEXXCON biedt aluminium ladders, laddervergrendelingen en transportbuizen aan van het gerenommeerde merk Rhino. Contacteer ons snel voor meer informatie en ontdek ons brede aanbod.

Accessoires

Aluminium ladders

De Rhino-AluminiumLadder™ zorgt ervoor dat je het dak van je bedrijfswagen makkelijk en veilig betreedt. Deze achterdeurladder is bijzonder licht en verbetert daardoor de brandstofefficiëntie. De Rhino-AluminiumLadder™ bestaat namelijk uit een robuuste aluminium legering en 6 tot 8 glasversterkte nylon sporten. Deze achterdeurladder heeft daarnaast een elegant, verfijnd en eigentijds design. De aluminium ladder van Rhino wordt tot slot ook geleverd met op maat gemaakte montagekits.

Laddervergrendelingen

Alle Rhino-laddervergrendelingen passen bij de Rhino-imperialen, verhogen de efficiëntie en eenvoud van het laddertransport, zijn TÜV-goedgekeurd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen (onafhankelijke 20g-crashtest).

Accessoires

LadderStow™

De Rhino-LadderStow™ is ideaal als je ladders wil laden en ontladen op bedrijfswagens met een laag dak. Je hoeft niet langer op een voertuigband te klimmen om de ladder te bereiken, maar kan je taken voortaan op een veilige en ergonomische manier uitvoeren.

Accessoires

SafeClamp®

De Rhino-SafeClamp® is een grensverleggend ladderklemsysteem dat kwaliteit en klasse meesterlijk combineert. Het is gemaakt van hoogwaardig composietmateriaal en is uitgerust met een roestvrijstalen ankerhaak. Dankzij de vernieuwende ‘one-touch’-klemmethode bedien je de SafeClamp® tot 5 keer sneller dan traditionele ladderklemsystemen.

Accessoires

Transportbuizen

De Rhino-PipeTube Pro® is geschikt voor het veilig en duurzaam vervoeren van langgoedmaterialen, zoals koperen of plastic buizen, leidingen, afwerklatten … De Rhino-PipeTube Pro® heeft een lengte van 3 tot 5m, een rubberen O-ringafdichting, een gepoedercoate afwerking, een ultrasterk scharniermechanisme en een revolutionair design.

Accessoires

Wens je meer informatie over onze accessoires?

De experten van MEXXCON zetten alle mogelijkheden voor jou op een rijtje en bekijken welke opties geschikt zijn voor jouw bedrijfswagen.

terug naar boven