Bedrijfswageninrichting

Een eerste stap richting maximale efficiëntie en veiligheid is een ordelijke bedrijfswagen. Een ingebouwde bedrijfswageninrichting waardoor al je werkmateriaal veilig en goed opgeborgen zit, helpt je enorme stappen vooruit. Met behulp van een logisch opgebouwd lade- en kastensysteem sorteer je je materiaal, vind je het makkelijk terug én minimaliseer je ruimteverlies.

neem contact op

Bedrijfswageninrichting

Op weg naar een ideale bedrijfswageninrichting

Met een bedrijfswageninrichting op maat optimaliseer je het gebruik van je bedrijfswagen. Wij werken daarvoor met de systemen van Zevim, die modulair opbouwbaar zijn. Dit betekent dat je laden en kasten met verschillende dieptes, hoogtes en breedtes makkelijk kan combineren naargelang de afmetingen van je bedrijfswagen. Om tot een ontwerp te komen, maken we altijd een 3D-tekening van de bedrijfswageninrichting in een gespecialiseerd tekenprogramma. Zo heb je op voorhand al een uitstekend beeld van hoe het eindresultaat er zal uitzien.

Waarom kiezen voor een bedrijfswageninrichting van Zevim

 • Elke Zevim-bedrijfswageninrichting is TÜV-gecertificeerd en behaalt topscores in crashtests.
 • De inrichtingen zijn zeer licht dankzij een slim gebruik van elementen uit verschillende materialen.
 • De inrichtingen van Zevim zijn zeer flexibel dankzij een modulaire opbouw. Later kunnen nog elementen worden toegevoegd of verwijderd.
 • De inrichting is voorzien van telescopische geleidingen waardoor je de laden volledig kan uittrekken zonder stabiliteitsverlies (met transportvergrendeling aan beide zijden).
 • De laden schuiven open buiten het voertuig zelf voor een perfect overzicht van de inhoud.
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
 • Optimale stabiliteit, lichte opbouw en ijzersterk
 • 5 jaar fabrieksgarantie van Zevim
 • Uitstekende resultaten in crashtests voor optimale veiligheid voor bestuurder en passagier(s)
 • ISO 9001:2008-certificaat: kwaliteitsgarantie van zowel het product als het productieproces

Oersterk en toch licht

De Zevim-bedrijfswageninrichting staat bekend om haar lage gewicht. Dat komt omdat de laden en kasten grotendeels uit aluminium bestaan, met stalen zijdelen. Het gewicht van de totale constructie is daardoor een pak lager dan bij volledige stalen constructies. Toch zijn deze inrichtingen uiterst stabiel en stevig. Bovendien is een lichtere opbouw ook gebruiksvriendelijker. Een ander groot voordeel van een lichtere constructie is dat je minder laadvermogen verliest en dus meer materiaal kan meenemen.

Bij een ongeval of noodstop is losliggend materiaal in de laadruimte zeer gevaarlijk. Crashtests wijzen uit dat een Zevim-inrichting uitstekend bestand is tegen de impact van een ongeval.

Vloerbekleding noodzakelijk

Voordat we een bedrijfswageninrichting kunnen installeren, moet je bestelwagen uitgerust zijn met degelijke vloer- en zijwandbekleding. Een sterke anti-slip vloerplaat (met ladingzekering) is noodzakelijk voor de stabiliteit van je bedrijfswageninrichting. Bovendien wordt de inrichting aan deze vloer bevestigd. We gaan ook nooit door de carrosserie. Goede zijwandbekleding vermijdt bulten en andere beschadigingen aan de carrosserie.

Bedrijfswageninrichting

Op maat van jou én je voertuig

Dankzij onze ruime ervaring weten we perfect welke bedrijfswageninrichting voor jou de beste is. Installateurs en andere technici, schrijnwerkers, loodgieters, elektriciens, lassers, dakwerkers, schilders, transportbedrijven… doen allemaal hun voordeel bij een praktische bestelwageninrichting. Maar uiteraard betekent een verschil in activiteit ook een verschil in noden. Het werkmateriaal varieert namelijk sterk afhankelijk van je specialiteit. Wij houden steeds rekening met het materiaal dat je nodig hebt voor jouw activiteiten bij het uittekenen van de bedrijfswageninrichting.

Voordelen van een bedrijfswageninrichting bij MEXXCON

 • Korte installatietijd met uitstekende service
 • Meer laadvermogen dankzij lichte constructie
 • Afwerking op maat met tal van aanpassingsmogelijkheden
 • Laag gewicht maar ijzersterk
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting

Zevim: onze professionele partner in bedrijfswageninrichting

Het Nederlandse Zevim is producent van modulaire bedrijfswageninrichtingen en bodemladesystemen. Dankzij de modulaire opbouw van kasten en lades met diverse dieptes, hoogtes en breedtes zijn eindeloos veel opties mogelijk. Door deze flexibiliteit is het mogelijk om ook achteraf je bedrijfswageninrichting eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. Zevim-bedrijfswageninrichtingen zijn steeds licht, uiterst stabiel en hebben een lange levensduur.

Bedrijfswageninrichting

Een professionele bedrijfswageninrichting nodig?

Kies voor MEXXCON en geniet van een bedrijfswagenombouw van topniveau.

terug naar boven